Cryolipolyse

Cryolipolyse is een wetenschappelijk onderzochte methode om plaatselijk vet te verwijderen. Cryolipolyse wordt uitgevoerd door vet op ongewenste plekken ‘beet te pakken’ op te warmen en vervolgens te bevriezen. Door de warmte worden de vetcellen los gemaakt waarna het gericht gekoeld zal worden. Door de kou sterven vetcellen af en kunnen deze niet meer groeien. Dit staat ook wel bekend als het ‘’kristalliseren van de vetcellen’’. Cryolipolyse is geheel onschadelijk en toch zeer effectief.

Met de nieuwe Body Wizard Duo is het mogelijk om met z’n tweeen tegelijk een behandeling te ondergaan (duo behandeling). Dus wil je gezellig met iemand samen de behandeling ondergaan dan is dat mogelijk.

Veel gestelde vragen over cryolipolyse

Cryolipolyse is een relatief jonge uitvinding. We begrijpen dus dat mensen hier nog vragen over hebben. Om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan hebben hieronder veelgestelde vragen beantwoord. Staat je vraag er niet tussen of vind je iets na het lezen alsnog onduidelijk kun je ook contact met ons opnemen om je vraag te stellen.

Hoe gaat de cryolipolyse behandeling in zijn werk?
Aan het apparaat zitten vier behandelkoppen, welke worden aangebracht op de plek waar het vet moet worden verwijderd. Het te behandelende gebied wordt door deze behandelkop vacuüm gezogen en verwarmd naar een temperatuur van 40 graden celcius, daarna daalt de temperatuur naar -8 graden celcius. Dit kan een trekkend gevoel geven. De eerste vijf a tien minuten voelen aangenaam warm aan, waarna de temperatuur gaat dalen en dit op de huid erg koud zal aanvoelen. Daarna voel je door de kou niets meer op die bepaalde plaats. Cryolipolyse doet daarom in het algemeen ook geen pijn. Klanten ervaren het meer als kietelen. De cryolipolyse behandeling duurt 60 minuten per zone. Tijdens de behandeling kun je gewoon met je smartphone bezig zijn, een boek lezen of Netflix kijken op de tv in de salon.

Wat gebeurt er met het vet dat verdwijnt?
Het lichaam voert het vet zelf af via de lever en de nieren. Dit gebeurt op een geheel natuurlijke manier en is daarom niet schadelijk. Vetcellen die zijn verdwenen komen ook niet meer terug. 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?
Cryolipolyse is altijd mogelijk wanneer er nog vet op de plek aanwezig is. In het algemeen zijn klanten na drie behandelingen tevreden met het resultaat. Er wordt een tussenperiode van acht tot twaalf weken geadviseerd tussen de behandelingen door. Omdat het vet weg blijft hoef je niet perse terug te komen voor een nabehandeling. Wel wordt, afhankelijk van de levensstijl, één onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd. 

Mag je na de cryolipolyse behandeling alles gelijk weer doen?
Ja, dat mag. Cryolipolyse is een non-invasieve behandeling. Dit betekent dat het geen gevolgen heeft voor sporten, zonnen of andere activiteiten na de behandeling. Je kunt na de behandeling dus direct weer alles doen. 

Voor wie is cryolipolyse geschikt?
Cryolipolyse is voor nagenoeg iedereen geschikt die van ongewenst vet af willen. Zowel fanatieke sporters met een laag vetpercentage als niet-sporters met een hoger vetpercentage. 

Hoe werkt Studio Vijf21 met cryolipolyse?
Studio Vijf21 maakt gebruik van de MedCos Body-Wizard Duo. De Body-Wizard Duo is hét nummer één apparaat om cryolipolyse uit te voeren. Het is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. 

Cryolipolyse met de Body-Wizard Duo van Studio Vijf21
Met de Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt vet plaatselijk bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Geen naalden, operatie of speciaal dieet en bovenal geen hersteltijd! 

Boek vandaag nog je cryolipolyse behandeling bij Studio Vijf21
Wil jij ook plaatselijk vet kwijtraken? Boek dan vandaag nog je afspraak bij Studio Vijf21! Middels de professionele Body-Wizard Duo ben jij binnen een mum van tijd het ongewenste vet op je heupen, buik, benen of andere lichaamsdelen kwijt.

van € 175,00 voor € 98,00

 

Deze behandeling wordt uitgevoerd door