Nelia Schuman

Nelia Schuman
Hallo allemaal, ik ben Nelia Schuman en ik ben schoonheidsspecialiste bij Studio Vijf 21. Ik werk met het nieuwste huid analyse apparaat zodat ik precies kan zien welke behandeling het beste bij uw huid past. Ik gebruik hierbij de beste biologische producten van Decaar.  

Ik werk met de nieuwste YAG laser, deze is zeer effectief voor het verwijderen van tatoeages.

De Carbon laser peeling is ontzettend populair voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne littekens en het herstellen van een vette huid.

De DÉCAAR Algae Peeling is echt het paradepaardje van Decaar en DE meest geboekte behandeling!!
Deze werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces.
De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment.

De Breath of Live Treatment is uniek in Nederland. Er bestaat nog geen soortgelijke zuurstofbehandeling. Deze treatment is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.

Interesse in 1 van deze behandelingen? PB of neem contact op met studio vijf 21 voor het maken van een afspraak.

Bij Nelia Schuman kan je terecht voor